Cabana Grecea

  • Camere&Living

  • Cabana Grecea dispune de 16 locuri de cazare, repartizate în trei camere cu 2 paturi, două camere cu 3 paturi și o cameră cu 4 paturi. Fiecare cameră dispune de un televizor și acces la internet prin wireless. Camera de zi este una foarte spațioasă, un loc ideal pentru a servi masa in zilele friguroase, a lectura relaxat pe canapele și pe balansoare, a sta ore in șir la jocuri de societate, a asculta muzica preferată sau a viziona filme în serile târzii.
  • Bucatarie&Grupuri sanitare

  • Bucătăria cabanei este complet utilată, astfel încât veți putea prepara mâncărurile preferate și veți putea depozita toate alimentele. Bucătăria este locul ideal pentru a servi un mic dejun în grabă, înainte de a pleca în drumeție, la pescuit sau la o bălăceală în lacul care se află chiar peste drum de cabana noastră. Având în componență un frigider și un congelator de alimente, un frigider pentru băuturi, aragaz, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, expresor pentru cafea și toate tacâmurile și vesela necesară, nu veți duce lipsa facilităților de acasă. De asemenea, alimentele pot fi depozitate într-o cămară spațioasă. Cabana dispune de 3 grupuri sanitare, o cadă, două cabine de duș și o mașină de spălat.
  • Curte

  • Cabana Grecea este situată pe malul lacului din Poiana Mărului, fiind amplasată în spatele unei grădini generoase ca dimensiune, cu mult spațiu verde, pomi fructiferi, băncuțe și mese. În zilele și serile călduroase masa poate fi servită pe terasă, bucurându-vă de aerul curat de munte. Desigur, grătarul, discul și ceaunul nu lipsesc din curtea noastră, mâncarea pregătită în natură și foșnetul lemnelor de pe foc desevârșind gustul preparatelor culinare.

Phone : 0758 044 537